Söndagsbloggen del 6

Hälsning bloggvänner! Ligger på sängen och gömmer mig från familjen (eller nakkisuoja som det heter på ren finska) och skriver en rad till er. Jag har möblerat om lite här hemma och drinkvagnen fick flytta in bredvid soffan med ett nytt litet träd, det är någon slags afrikansk hampa?? Dock ej olaglig sådan. Så oklar växt som jag hittade för fem euro. Man ska plantera ut dem till våren sedan om jag förstod rätt.

Jag har tagit cirka 3 bilder mellan måndag och torsdag men en var i alla fall denna från Hanaholmens restaurang där jag hade ett lunchmöte. Jag tycker inredningen är så sjukt läcker!

Inspirerad av Hanaholmen drog jag med mig mamma och C på en promenad och kaffe på cafét till samma ställe nästa dag på min lediga fredag.

HöstplanteringsGOALS

Sedan blev det fredagkväll och vi hade lite fredagsmys innan R grillade…

…hamburgare. Känns som vi äter det här så ofta men att kunna äta en kolgrillad burgare året om är ren och skär lyx som bör utnyttjas till max.

Jag fryser cirka hela tiden just nu, så köpte faktiskt denna jacka, räknar dagar tills den kommer!

En fin svamp som mitt barn har gjort på dagis

På lördagmorgon hade jag frisör och sedan dumpade vi barnet hos mina föräldrar och drog in till stan. Hade lovat en tur till Suit Supply åt R som farsdagspresent, han valde ett par skitsnygga byxor där. Medan vi väntade på att byxorna skulle sys upp åt vi lunch på hajpade Hill’s Dumplings på Lilla Robertsgatan. Vår servitör instruerade oss att ta 24 dumplings, dela på Bao Buns + ännu någon side dish till. Va? Varför gjorde vi som han sade? Borde inte varningsklockorna ha börjat ringa vid 24 dumplings haha. 

Oj nu blev det lite konstig ordning på bilderna här men här ser ni min assistent för dagen. Köpte lite handdukar och två växter hem.

Här är all mat, servitören verkade faktiskt lite generad när den kom in och sade att vi får ta med hem ifall det blir över. Jag mådde inte så jättebra efter detta för att vara ärlig så Hill’s Dumlpings får bara en 2/5 av mig tyvärr. Kanske jag inte är en dumpling kind of gal, who knows.

När vi kom hem efter 4 timmar på stan kom ännu Ylva, jenna och baby L över på en kaffe, mys!

Det blev söndag och jag lagade jordgubbssmoothie åt alla som ville ha.

Och planterade träd nummer 2 i sovrummet.

Vi ska renovera vår tvättstuga här i veckorna så det blev givetvis en morgon på Bauhaus för att köpa spackel, målfärg och listfärg plus nya handtag. Planen är även att norppa ett nytt tvättorn under Black Friday, man har ju ett spännande liv när man ser fram emot detta som julafton när man var 8 år.

Jag ansvarade för handtagen och spontanköpte även två äkta fårskinnsfällar.

Blev mycket mys.

Söndagen avslutades med en promenad till Jennas nya hus! Vi har följt renoveringen sedan september och nu börjar det bli klart. Killarna tog en öl medan jag bara gick omkring och petade på alla ytor. Alltså det är en sådan drömrenovering att ni vet inte. Dreglade och dreglade. Man vill liksom sälja och renovera ett stort hus på dirren, blev så inspirerad. Om tre veckor blir vi grannar på riktigt! Hur sjukt ändå. Att man flyttade till orten och förväntade sig noll socialt umgänge förutom sina egna föräldrar, och nu flyttar ens bästis in bara så där. Ifall man vågar ta genvägen via grannbolagets gård har vi 1 minuts gångväg hem. Guld.

Nu har vi precis bastat och nattat barnet och nu ska jag äta en julstjärna från LIDL framför The Crown säsong 4. Antar att jag inte är den enda?

PUSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s