Söndagsbloggen del 8

I am not worthy. Jag har helt enkelt glömt bort att söndagsblogga. Ska man börja med ett koncept ska man väl för fanken sträva efter lite kontinuitet. Men vi kämpar på här i coronastaden. Aldrig, och jag menar aldrig, har jag längtat så mycket efter våren. Ens lite februarikrisp med någon tulpan och en sol som stiger högre på himlen. Nu är allt en våt mörk filt. Julpynt hjälper absolut inte. Men för barnets skull ska vi fixa en gran och sånt såklart. Jag gjorde liksom nyligen ett kollage av bilder från vår bakgård med dess olika blomningar från maj till augusti :D

Två mysare precis innan C fick världens konstigaste flunssa. Snorig, frisk, och sedan snorigare än någonsin igen med lite feber. Hon fick gå på ronatest idag och allt.

KAN en två-åring ens gå förbi en vattenpöl utan att hoppa i den? Det tror jeg ikke.

Gjort adventsljusstake och smygöppnade en lucka i barnets julkalender med små muminböcker. Så bra kalender!

Mamma fyllde år och vi träffades för en liten familjemiddag sista gången innan jul. Jag kommer att gå i full social karantän 14 dagar innan jul och hoppas som fasiken vi kan fira jul med mina föräldrar. C går naturligtvis till dagis men det är allt.

Födelsedagsmiddags aftermath. C är egentligen för stor för bebistolen men hon älskar den här hos mormor&moschi.

Tagit en kaffe på stranden med mamma och sedan blev det en spontanpromenad med Jenna som är mammaledig här i knutarna.

Köpte alla mina julklappar under helgen. Plus nödvändigheter till dagisbarnet. Vi är inne på höstens andra merinoullshalsduk då den första kom bort på dagis trots namnlapp. Va billigt :)

Nåja, behöver kanske klicka hem någon liten grej till men sedan är allt klart utan ett enda besök till någon fysisk butik. Så skönt. Celie får det där klassiska Muminhuset av oss, ett par gummistövlar och så köpte jag en sådan där underbar lite Maileg-mus i en tändsticksask från en härlig leksaksbutik på Georgsgatan redan för en månad sedan. Tingeling tror jag den heter!

Vad får era toddlers i julklapp? Min man ville paketera in en avocado åt henne men jag förbjöd.

Ciao bambini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s